2013-11-26 Na ZŠ Lidická to žilo nejen Stiga hokejem

Název

2013-11-26 Na ZŠ Lidická to žilo nejen Stiga hokejem

Popis

Místo: ZŠ Lidická, Brno

Neuběhlo ani dvacet dnů a projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně, spojil znovu své síly se Střední školou F. D. Roosevelta pro tělesně postižené. Společným pojítkem byl VÍTÁMVÁS CUP na cestách na Základní škole Lidická v Brně.

Hlavní program celého dopoledne tvořil obligátní turnaj ve stolním Stiga hokeji, pořádaný na počest studenta školy F. D. Roosevelta, sportovního fanouška a především kamaráda Lukáše Vítámváse. O malý zlatý pohár bojovali jak žáci z domácí Základní školy Lidická, tak také hostující studenti ze školy sídlící v Králově Poli na ulici Křižíkova.

Nežilo to ale samozřejmě jen u hracích stolů, nýbrž v celé tělocvičně. Dělali jsme štafetové závody na vozíčku nebo soutěžili mezi žáky v oblíbeném beatboxu. Vše vygradovalo závěrečným play off nejlepších osmi hráčů v turnaji ve Stiga hokeji.

Vítězové dostali hromadu cen, medailí a pro nejlepšího hráče ZŠ Palackého byl připraven již zmíněný zlatý pohár. Poslední cesta v letošním roce proběhne 17. prosince 2013 na ZŠ Sekaninova.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 46 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Panasonic DMC-TZ10

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-11-26 Na ZŠ Lidická to žilo nejen Stiga hokejem
Komentáře Přidat