2013-11-25 S žáky ZŠ Křídlovická jsme se dali do společného díla

Název

2013-11-25 S žáky ZŠ Křídlovická jsme se dali do společného díla

Popis

Místo: Centrum Kociánka, Brno

Pondělní dopolední termín jsme vyplnili setkáním našich postižených kamarádů z Centra Kociánka a žáků Základní školy Křídlovická v Brně. Nejednalo se zdaleka o první společné setkání pod hlavičkou projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně.

Nejdříve jsme se na chvilku zastavili na hipoterapii u zvířat. Žáci se zde dozvěděli přehršel zajímavých informací. Ty se týkaly zejména konkrétního fungování hipoterapie potažmo zvířat postiženým lidem. Neopomenuli jsme ani tradiční jízdu na koni, závěrem našeho setrvání u zvířat.

Poté jsme se přesunuli do tepla tělocvičny, ale hlavně blíže našim postiženým kamarádům z terapeutických dílen a aktivizačního centra. Kromě společného povídání jsme se dali zejména na tvůrčí činnost.

Pěkně jsme se rozdělili do skupinek. V každé byli zastoupení žáci Základní školy Křídlovická a některý z našich postižených kamarádů. Každá grupa se společnými silami snažila o něco jiného. Vyráběli jsme Vánoční řetěz, ozdoby nebo vykrajovali cukroví. Nejdůležitější na tom všem bylo, že jsme trávili společný čas dohromady a stačili se tak detailněji poznat.

Až jsme skončili s výrobou všeho možného, vrhli jsme se na hraní bocci o medaile a čokolády. A abych nezapomněl, řádně jsme vyzdobili tělocvičnu, výtvory, které vznikly na základě naší perfektně odvedené práce.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 237 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-11-25 S žáky ZŠ Křídlovická jsme se dali do společného díla
Komentáře Přidat