2013-11-06 Zase do toho jdeme spolu! S cestami jsme začali na ZŠ Palackého v Brně

Název

2013-11-06 Zase do toho jdeme spolu! S cestami jsme začali na ZŠ Palackého v Brně

Popis

Místo: ZŠ Palackého, Brno

Na dobré věci je vždy radost navazovat. Ve středu 6. listopadu 2013 jsme rozjeli společně s projektem BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož gestorem je VUT v Brně a Střední školou F. D. Roosevelta v Brně sídlící na ulici Křižíkova 11 další várku cest VÍTÁMVÁS CUPu pro tento školní rok.

První zajížďka vedla mezi staré dobré kamarády na Základní školu Palackého. Spolu s námi do toho šli ještě borci z extraligového florbalového klubu Bulldogs Brno. Po celý den to v malé tělocvičně jelo na plné pecky. Hrál se Stiga hokej, kdy proti sobě nastoupili žáci z domácích řad a proti nim také studenti Střední školy, které se zkráceně říká "Roosveltka".

Samozřejmě do hry vstoupili také florbalisté z Bulldogs Brno. Ti během dopoledne ukázali žákům Základní školy Palackého základní dovednosti florbalu. Žáci se během chvílr chopili florbalového náčiní taktéž a začali profesionální hráče napodobovat. Nutno dodat, že jim to šlo pod vedením hráčů. v tu chvíli trenérů skvěle.

To ale nebylo vše. Zajezdili jsme si slalom na vozíku o medaile a čokolády. Zkrátka každou chvíli jsme se bavili. Na závěr se událo velké drama v turnaji ve Stiga hokeji v podobě play off. Všechny vyhlášené, zúčastněné čekal při slavnostním vyhlášení jeden hlasitý potlesk a hromada cen k tomu.

Od společného cestování s VÍTÁMVÁS CUPem si příliš dlouho neodpočineme, což jen dobře. 26. listopadu 2013 opět zvedneme kotvy a vyrážíme na Základní školu Lidická.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 221 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-11-06 Zase do toho jdeme spolu! S cestami jsme začali na ZŠ Palackého v Brně
Komentáře Přidat