2013-09-22 Výlet za kamarády do Hodonína u Kunštátu

Název

2013-09-22 Výlet za kamarády do Hodonína u Kunštátu

Popis

Místo: DD Hodonín u Kunštátu

V neděli 22. září 2013 se vydala parta postižených kamarádů z Centra Kociánka spolu s dospěláky na výlet za přáteli z dětského domova Hodonín u Kunštátu. Prima odpoledne s projektem BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně před garážemi Centra Kociánka.

Na tomto nástupním místě se veškeré jedoucí osazenstvo sešlo, aby vyrazilo do vytčeného cíle. Po dojezdu, létalo ve vzduchu toliko pozdravů, že se to snad ani nedá spočítat. Po úvodním přivítání se, vzal Michael do ruky svůj oblíbený hudební nástroj - kytaru. Všichni společně jsme si mohli zazpívat naše oblíbené písničky.

Uvnitř ve společenské místnosti jsme, ale příliš dlouho nezůstali. Venku před domem zábava pokračovala v plném proudu. Hráli jsme na schovávanou, lezli po průlezkách, houpali se na houpačkách… Zkrátka nám bylo fajn.

Kamarádi z dětského domova v Hodoníně u Kunštátu si vzali do parády vozíčkáře Jirku a učili se s ním chodit. Bylo to právě před nedávnem v dětském domově s přáteli, kdy Jirka udělal samostatně svých prvních čtrnáct kroků a v neděli svůj rekord překonal na třicet osm kroků!!! Zkrátka jedna velká radost!

A aby toho nebylo málo, možná že jsme učinili zápis do Guinnessovy knihy rekordů v počtu dětí v jednom autě. Jsem moc rád, že jsme dohromady dokázali vytvořit krásné odpoledne v doslova rodinném kruhu!

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 580 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-09-22 Výlet za kamarády do Hodonína u Kunštátu
Komentáře Přidat