2012-11-12 Mezinárodní setkání v Brně

Název

2012-11-12 Mezinárodní setkání v Brně

Popis

Místo: Kociánka Brno, KAJOT ARENA Brno

S pondělí 12. listopadu 2012 se vykrystalizoval další krásný den. Pozvání od obránce hokejového klubu HC Kometa Brno Tomáše Malce, totiž přijali naši kamarádi ze Slovenska ze Zeleného domu ze Skalice.

Všichni tito přátelé ze Skalice, jsou nejen velkými fanoušky hokejisty Tomáše Malce, ale celé hokejové Komety. Čest přivítat je, měl Michael Svoboda. Stalo se tak na Kociánce v Brně. Všichni si nejprve prohlédli překrásný areál, skrývající se ve čtvrti Královo Pole a v něm pak kupříkladu hipoterapii, kdy Jožo si sám osobně vyzkoušel, jaké to je, osedlat hřbet koně.

Děti ze Skalice měli možnost poznat spoustu nových přátel z Kociánky. Krom seznamování jsme rovněž hráli fotbal a na přetřes přišel i tradiční turnaj v bocci, za doprovodu našich nejmenších postižených kamarádů. Zápas skončil spravedlivou remízou. Skaličtí hosté pak obdrželi od svých nových přátel medaile a čokolády. Stejné, jako všichni ti, kteří s námi pracují, vzájemně si pomáhají a věří si v projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně.

A potom již "Vzhůru Brno" na Kometu. Střetnutí bylo fantastické. Karlovy Vary roznesla Kometa výsledkem 4 : 0. Borci ze Skalice nebyli pozváni na Kometu sami. Spolu s nimi sledovali zápas ještě žáci z diagnostického ústavu Hlinky a studenti Střední školy F. D. Roosevelta pro tělesně postižené Brno. Po utkání jsme šli pozdravit ještě "našeho" Tomáše Malce přímo ke kabinám.

Dnešek jasně ukázal, že máme kamarády a lidi jimž věříme, respektive oni věří nám, nejen v okruhu celé Jižní Moravy, ale také třeba na Slovensku ve Skalici.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 246 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-11-12 Mezinárodní setkání v Brně
Komentáře Přidat