2012-10-25 Skvělý den zdravých a postižených dětí prožitý v DD Vranov a okolí

Název

2012-10-25 Skvělý den zdravých a postižených dětí prožitý v DD Vranov a okolí

Popis

Místo: DD Vranov a okolí

Ve čtvrtek 25. října 2012 vycestovali Michael, Martin a spousta našich postižených kamarádů spolu se skvělými vychovateli do dětského domova Vranov. Šlo o pravidelné setkání dětí z dětských domovů s dětmi s různým postižením.

Program zněl naprosto jasně. Jednak jsme vezli radost, schovanou v kartičkách, na které si děti napsali svá Vánoční přání, jenž budou pověšena na "Strom splněných přání," jenž bude od 1. prosince 2012 stát v hypermarketu Globus Brno. Celé toto Vánoční nadělování způsobí, že desítky dětských očí z dětských domovů a Kociánky Brno bude zářit štěstím. O vše se postaral právě Globus Brno ve spolupráci s VUT v Brně, pod nějž spadá celý projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC.

Proto nám spoustu času zabralo sepisování přáníček, jakých krásná dětská fantazie dokáže vyprodukovat neskutečně mnoho. Až bylo napsáno i to úplně nejposlednější přáníčko, vydali jsme se na průzkum vranovského lesa v blízkém okolí. Vše jsme si užili na maximum. Lítali jsme, hráli si, bojovali, kopali do mičudy. Přitom všem se starší děti skvěle staraly o své mladší kamarády a přesně tak to má být. Zhlédli jsme také krmelec, fascinovala nás pestrost na podzim tak barevného listí. Vrcholem celého venkovního dovádění, byla více jak hodinová hra na schovávanou. Zejména my dospěláci, jsme si to po dlouhých letech náležitě užili.

Po návratu zpět na "základnu" do dětského domova Vranov, jsme stihli ještě několik bitev v bocci. Čokolády a medaile opět zmizely rychleji, než by člověk řekl švec.

Chtěl bych vám všem moc poděkovat za krásný čtvrteční den. Uvidíme se všichni již zase velmi brzy a to v úterý 30. října v plaveckém aquaparku v Brně Kohoutovicích, při 6. ročníku SETKÁNÍ BEZ HRANIC 2012 - plavecké show. Tato skvělá show bude patřit hlavně vám - dětem z dětských domovů, diagnostických ústavů a dalších center. Moc se na vás těším!

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 316 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Polaroid i531

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-10-25 Skvělý den zdravých a postižených dětí prožitý v DD Vranov a okolí
Komentáře Přidat