2012-03-09 Také domácí setkání s žáky 2. stupně na ZŠ Předklášteří

Název

2012-03-09 Také domácí setkání s žáky 2. stupně na ZŠ Předklášteří

Popis

Místo:ZŠ Předklášteří

Ve středu jsme byli - Michael, Martin a Simča - za skvělými žáky a hlavně přáteli na 2. stupni této praktické ZŠ. Je to další opravdu rodinná škola a dětský domov, protože sem chodí děti, které jsou pro nás opravdovou rodinou. Přesto jsme si poprvé sedli a byli v tělocvičně se všemi žáky 2. stupně dohromady.

Když jsme byli 8.3.2012 na ZŠ praktické Sekaninova a i když jsme v jakékoliv škole nebo DD nebo diagnosťáku, vždycky si s každým podáme ruku, nebo většinou na sebe doslova vlítneme a pořádně se obejmeme. Po přivítání jsme pořádně dali řeč a potom program - věnovali jsme se pomáhání druhým, bylo to zajímavé, protože se s řadou z těckto žáků moc dobře známe, a tak většinou oni sami ukazovali a povídali - jak pomoct postiženému člověku třeba na vozíku, jak složit a rozložit vozík, jak pomoct postiženému člověku ze schodů a do schodů, jaké jsou druhy postižení a jak se projevují a hlavně jsme si také pořádně popovídali o tom, jestli jsme připraveni pomoci svému kamarádovi atd.

Turnaj v boccii pořadové číslo 972 za poslední 3 roky - to je šílené, vše začalo v kabině hráčů HC Kometa Brno. Hrajeme s pořád stejnými balonky a pořád naplno a o spoustu medailí a čokolád atd. Jsme domluveni a chystáme se s našimi nejmenšími postiženými kamarády z Kociánky Brno za dětmi do DD Předklášteří - bude Olympiáda a tancování a povídání a všechno.

Díky vám všem. Michael Svoboda.

Období

Statistiky

  • 128 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Nikon COOLPIX S8100

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-03-09 Také domácí setkání s žáky 2. stupně na ZŠ Předklášteří
Komentáře Přidat