2011-05-04 Pracujeme a pomáháme druhým společně

Název

2011-05-04 Pracujeme a pomáháme druhým společně

Popis

Místo: ZŠ Novolíšeňská Brno

Další společné setkání a akce projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně a projektu Vítámvás cup na cestách, jehož pořadatelem je SŠ FD Roosevelta pro tělesně postižené proběhlo tentokrát na ZŠ Novolíšeňská Brno.
Projekt VUT v Brně připravil společný program, kterého se postupně zúčastnili téměř všichni žáci této školy po třídách, nabídl žákům této školy praktickou možnost vyzkoušet si, jak pomoct postiženému člověku na vozíku, jak složit a rozložit vozík, jaké jsou a jak se projevují různé druhy postižení, jak pomoct postiženému kamarádovi na vozíku do schodů a ze schodů atd. Stovky dětí si tak vše vyzkoušely prakticky a dozvěděly se spoustu věcí o životě našich postižených kamarádů. Této akce se zúčastnili extraligoví hráči florbalového týmu Bulldogs Brno. Ti se společně s námi věnovali žákům této školy při výuce florbalu, věnovali jsme se přihrávkám, třem typům střely a řadě dalších věcí. Žáci si samozřejmě vše prakticky vyzkoušeli.
Tým SŠ FD Roosevelta Brno také tradičně skvěle připravil turnaj Vítámvás Cup na cestách ve stiga hokeji. 12 žáků ZŠ Novolíšeňská Brno, 9 SŠ FD Roosevelta a 3 hráči Bulldogs Brno - to byla sestava tohoto turnaje. Nejprve se všichni utkali v základní části a potom nejlepší postoupili do finálového play-off. Velké poděkování patří celému týmu organizátorů nejen za obrovský kus práce, ale také za to, že můžeme takto společně fungovat.
Jen proto, že jsme spojili své síly, jsme dokázali během dopoledne zvládnout takto náročný program. Tak díky vám všem. Michael Svoboda, ředitel projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně.

Období

Statistiky

  • 261 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Olympus u7040,S7040

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2011-05-04 Pracujeme a pomáháme druhým společně
Komentáře Přidat