2011-04-19 Setkání hokejové reprezentace a postižených dětí na hřišti pod borovicí na Kociánce

Název

2011-04-19 Setkání hokejové reprezentace a postižených dětí na hřišti pod borovicí na Kociánce

Popis

Místo: Kociánka Brno

19.4.2011 v 14,00 navštívilo Kociánku Brno 6 českých hokejových reprezentantů - Ondřej Němec (Severstal Čerepovec), Jiří Novotný (Barys Astana), Petr Hubáček (HC Kometa Brno), Jakub Štěpánek (SKA Petrohrad), Jakub Voráček (Columbus Blue Jackets) a Ondřej Pavelec (Atlanta Thrashers), kteří se připravují na MS 2011 na Slovensku.
Setkání, kterého se zúčastnilo 150 dětí a dospělých s různým postižením a spousta vychovatelů ze 3 subjektů a to z Kociánky Brno, SŠ FD Roosevelta Brno a ZŠ Ibsenova, proběhlo za nádherného slunečného počasí venku na hřišti pod borovicí v areálu Kociánky.
Nejprve jsme naše reprezentanty přivítali obrovským potleskem a Michael Svoboda všechny účastníky setkání představil společně s ředitelem Kociánky Brno Mgr. Jiřím Podluckým. Naši repezantanti si popovídali s dětmi do mikrofonu a následovala vystoupení postižených dětí. Z Kociánky to byli bubeníci, z Ibsenky zpěváci a z Rooseveltky tanečníci.
Potom jsme poprosili naše hokejové reprezentanty, aby se trošku více představili dětem a hlavně šli si sednou za dětmi a více jak půl hodiny si povídali, rozdali dětem spoustu podepsaných kartiček. Také postižené děti našim reprezantantům osobně předaly dárečky, které sami vyráběly.
Na závěr jsme sehráli obrovsky napínavý turnaj v boccii, který nakonec v samostatných nájezdech pro sebe rozhodly postižené děti a porazily tak naše hokejové reprezentanty. Ale o to tolik nešlo. Medaile, které celý rok dostávají děti a dospělý s různým postižením společně s dětmi s dětských domovů a diagnostických ústavů a dalších center a děti ze škol za to, že společně pracují a pomáhají druhým, dostaly nejen postižené děti, které turnaj v boccii vyhrály, ale také naši hokejový reprezentanti.
Jedna myšlenka na závěr. Toto je jedna z mnoha věcí, kterou mají tyto děti a naši hokejový reprezentanti společné. Pomáhají druhým a dělají radost svým kamarádům. Tak díky vám všem. Michael Svoboda (projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC).

Období

Statistiky

  • 231 fotek
  • 6 videí
  • 0 se líbí

Fototechnika

Olympus u7040,S7040

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2011-04-19 Setkání hokejové reprezentace a postižených dětí na hřišti pod borovicí na Kociánce
Komentáře Přidat