2010-04-21 Slavnostní vyhlášení ZŠ Novolíšeňská + turnaj Vítámvás Cup na cestách ve stiga hokeji

Název

2010-04-21 Slavnostní vyhlášení ZŠ Novolíšeňská + turnaj Vítámvás Cup na cestách ve stiga hokeji

Popis

Místo: ZŠ Novolíšeňská Brno
Pořadatelé: Projekt VUT v Brně, ZŠ Novolíšeňská Brno a SŠ FD Roosevelta pro tělesně postižené

Dobrý večer,

21.4.2010 proběhlo na ZŠ Novolíšeňská Brno další setkání zdravých a postižených žáků a nás dospěláků. Děti ze ZŠ Novolíšeňská Brno hrály turnaj ve stiga hokeji Vítámvás Cup na cestách proti žákům SŠ F.D. Roosevelta pro tělesně postižené a basketbalistům z Basketbal Brno. Zároveň jsme zde společně vyhodnotili a odměnili více jak 30 nejúspěšnějších žáků ZŠ Novolíšeňská Brno. Celý den od 9.00 - 13.30 hodin se zde střídali žáci jednotlivých tříd ZŠ jako diváci a fanoušci a dodali celému setkání perfektní a bouřlivou atmosféru v průběhu celého turnaje, při slavnostním vyhlášení i o přestávkách. Měli jsme všichni hodně příležitostí vzájemně se více poznat.

Turnaj ve stiga hokeji celkově vyhrál žák SŠ FD Roosevelta pro tělesně postižené Jiří Junek, který ve finále porazil ředitele ZŠ Novolíšeńská Brno Josefa Nováka 4:2. Nejlepší žák ZŠ v turnaji byl Filip Hofírek.

V 11,30 hodin přijel také náměstek primátora pan Ladislav Macek. Hned se zúčastnil 3 exhibičních zápasů ve stiga hokeji a také slavnostního předávání cen a medailí žákům ZŠ. ČT Brno přijela na tuto akci a natočila reportáž.
V příloze posíláme několik našich fotek z akce + všechny další foto jsou na www.vutvbrne-festival.rajce.net

Děkujeme vám všem za podporu. Zítra nebo spíš již dnes nás čeká společná preventivní akce s policií ČR pro děti z dětského domova Strážnice a postižené z Kociánky na letišti v Tuřanech. Děti si tuto možnost zasloužily a vybojovaly při jedné z našich akcí - plaveckém setkání, kdy soutěžili ve štafetě na lehátkách, spoustě her a soutěží ve vodě i mimo vodu. Některé postižené děti tuto akci mají také za odměnu - za pomoc druhým. To je přesně ta cesta pomoz druhému a pojď na společné setkání. Přímo na letišti venku budou hrát všechny děti exhibiční turnaj v boccii - hra podobná petanque, kterou mohou hrát i děti s vážným postižením.

Období

Statistiky

  • 182 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Panasonic DMC-FZ7

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2010-04-21 Slavnostní vyhlášení ZŠ Novolíšeňská + turnaj Vítámvás Cup na cestách ve stiga hokeji
Komentáře Přidat